AIA Delft Dag 4

Het is vandaag al weer de laatste dag dat we de wijken in mogen gaan. Wat hebben we allemaal genoten afgelopen weken, we hebben God aan het werk gezien, kinderen zien genieten en mensen zien groeien. Bid u mee voor een goede laatste dag!? In deze mail de gebedspunten per wijk en een inkijkje in de gezellige dag gister. 

Tanthof

Het is alweer de vierde dag geweest. Helaas moesten we het vandaag zonder Cas doen, want hij is door zijn rug gegaan. In de middag hadden we weer rond de 30 kinderen, waarmee we hebben gevoetbald, geknutseld en spelletjes gespeeld. S avonds hadden we meer kinderen en ook heel wat jongeren. Super leuk! 

Dankpunten:

Kinderen hebben opnieuw gebeden in de kring

Lekkere weer

Mooie gesprekken

Gebedspunten:

Cas’ rug

Voldoende energie

Een fantastische laatste dag

Heerlijke pannenkoeken

Wippolder

De dag van het blauwe kraaltje waar we stil staan tijdens het pauzestukje bij de heilige geest. De temperaturen waren vandaag wat koeler dan afgelopen dagen maar de zon bleef alsnog vol op schijnen. Ondanks dat de kinderen al 3 dagen lekker aan het sporten waren was het enthousiastme nogsteeds goed aanwezig. Vandaag hadden we veel extra activiteiten op het plein waar veel kinderen op af kwamen. We hadden een stormbaan en vlinderina die erg populair waren. Vanavond was de laatste avond waar wij altijd een toernooi organiseren. In het begin waren er weinig kinderen maar na een klein half uurtje stond het veld weer vol!! Toen zijn we begonnen met het toernooi en het was super spannend en erg aan elkaar gewaagd.  Na zelfs nog langer gebleven te zijn kreeg de winnaar een pot met het overgebleven snoep. We kijken zeker terug op een goede geslaagde week in de avond.

Dank voor:

Vele leuke activiteiten 

Het prachtige weer

Dat er kinderen blijven komen 

Bidden voor:

Positiviteit op het veld

Geen ongelukken 

Een mooie en goede afsluiting in de wijk

Voorhof

Vanuit de voorhof staat er weer een vlog voor jullie klaar!

Buitenhof

Ook de buitenhof neemt jullie weer mee in hun dag via deze vlog.

Bedankt voor uw gebed!

For the King!