Wie zijn wij?

Athletes in Action Delft is een samenwerkingsproject tussen christenen uit heel Delft. Onder de titel van de landelijke organisatie Athletes in Action werken er in Delft een aantal kerken samen om het sportproject Athletes in Action te laten draaien. Vrijwilligers die Athletes in Action mogelijk maken, komen o.a. uit de PKN gemeenten Mattheus en Maranatha, Evangelie Gemeente Morgenstond Delft, de Gereformeerd Vrijgemaakte Kerk, de Christelijk Gereformeerde Kerk, maar er helpen b.v. ook vrijwilligers mee vanuit de verschillende christelijke studentenverenigingen zoals CSR, CSFR, VGSD en Navigators. 

Ieder jaar organiseren we in de eerste week van de zomervakantie een sportproject waar iedereen welkom is. Op verschillende locaties in Delft is tijdens die week voor jongeren en kinderen een programma met sport, gezelligheid en ontspanning. De week wordt afgesloten met de buurt. Behalve de sportweek in de zomer komt AIA een aantal keer in het jaar terug naar de locaties om een toernooi of sportmoment te organiseren.

De liefde van en voor God is de drijfveer voor de vrijwilligers van Athletes in Action. We willen tijdens de sportweek een veilige en liefdevolle sfeer creƫren waarin iedereen welkom is en zich thuis voelt. Ons doel is om vanuit ons geloof liefde te delen met de kinderen, jongeren en ouders die in Delft wonen.