AIA Delft dag 3

We merken dat uw gebed van de afgelopen dagen echt uitwerking heeft. U heeft meegebeden voor rust en wijsheid op de velden en gister was echt een goede dag waar de sfeer echt goed was en er minder ruzies zijn ontstaan. We zijn heel dankbaar voor zoveel bidders om ons heen die deze week dragen met hun gebed. Heel erg bedankt. Bid u vandaag ook weer mee?

Tanthof

Vanmiddag was het een rustige middag met iets minder kinderen, maar het was wel heel gezellig en gelukkig ook droog. We hebben weer spelletjes gedaan, gevoetbald en geknutseld. Ook hadden we in de pauze opnieuw het toneelstukje. In de avond was het wat drukker, leuk! Alles verliep super goed. We hadden zelfs zoveel kinderen dat we weer op twee velden heb gespeeld. 

Dankpunten:

Lekker droog weer en niet te warm

Dat we veel kinderen in de avond hadden

Dat we allemaal nog genoeg energie hadden

De positiviteit op het veld

Dat kinderen ook hebben gebeden in de kring

Gebedspunten:

Genoeg energie

Voldoende pannenkoekbakkers 

Volhouden van de positiviteit

Wippolder

Vandaag stonden de kleuren rood en wit centraal, die staan voor de liefde en het bloed van God en de vergeving. Er waren wat minder kinderen aanwezig dan gisteren maat nogsteeds hadden we meer dan 50 kinderen!! Het was super gezellig en de goed sfeer en energie waren nog aanwezig ondanks dipdag. De avond was spannend hoe de sfeer zou uitpakken. Gisteren was de sfeer op het einde niet positief en gezellig. Maar na dit aan het begin te hebben gemeld dat we vandaag weer positief zouden beginnen was de sfeer een stuk beter. Geen ruzies en er werd lekker gevoetbald. Ze hielpen elkaar in het veld en gunde elkaar de bal. Was mooi en leuk om te zien hoe het witte kraaltje naar voren komen met vergeven en doorgaan.

Dank voor:

•De terug gekeerde goede sfeer tijdens avondprogramma 

•De vrolijke kinderen

•Het mooie weer

Bidden voor:

• Energie voor de kinderen en teamleden

• Mooie gesprekken en iets betekenen voor de jongeren

• Geen ongelukken tijdens de stormbaan

Voorhof

Het team neemt jullie ook vandaag weer mee in een dag vol dans, gezelligheid en liefde. Bekijk hun vlog hier, gebedspunten vind je aan het eind van de vlog!

Buitenhof

Vanuit de buitenhof staat er weer een vlog voor jullie klaar met daarbij een inkijkje in dag 3 in de buitenhof. 

Dankt u met hen mee voor:

– danken dat de stormbaan was erg leuk en er is niemand geblesseerd is geraakt.

– danken voor de man die hielp bij de stormbaan, die ging voetballen en dat ging heel goed.

– danken voor het team en alle nieuwe leuke mensen.

Bedankt voor uw gebed!

For the King!