AIA Delft Dag 2

Dag 2 zit er ook weer op. We mochten weer een dag sporten en plezier en liefde verspreiden in de verschillende wijken. Hieronder vind u een verslag en gebedspunten per wijk. Bedankt voor het bidden!

Voorhof

Hallo allemaal, Vandaag was de 2e dag van AiA, en vandaag stond in Voorhof de stormbaan! Dit was uiteraard geweldig, de kinderen vonden het erg leuk, wij vonden het erg leuk en het was een groot succes. In de avond waren de moeders weer gekomen en hebben we een Turkse dans geleerd en verder lekker gesport, geknutseld en gestoepkrijt! Een dag met dankpuntjes dus: veel kinderen, lekker weer, dankbaarheid van de moeders. Maar we hebben ook een bidpuntje want vandaag waren er wat ruzietjes ontstaan dus of de kinderen elkaar meer mogen accepteren. Dit was het weer voor vandaag, tot morgen!

Buitenhof

Ook Buitenhof neem jullie weer meer in hun dag via deze vlog. Geniet en bid je met hen mee?

Tanthof 

Vandaag weer een dag met spelletjes, voetbal en lekker knutselen. Hoewel een aantal van de vrijwilligers iets minder energie hadden, was dit niet te merken bij de kinderen. Die renden voor 2. In de avond hadden we nog even een buitje, maar ook dat mocht de pret niet drukken. We hadden zelfs zoveel kinderen en jongeren dat we op twee velden moesten voetballen. En ook het spelletjesveld stond vol!

Dankpunten:

Goede gesprekken met kinderen

Alle gezelligheid

Geen ongelukken gehad

Gebedspunten:

Energie

Mooi weer

Gezondheid

Wippolder

De dag van het zwarte kraaltje waar we stil staan tijdens het dramastukjes bij de zonde. Na gisteren waren de kinderen erg enthousiast en weer zin om lekker te komen knutselen, spelletjes spelen en voetballen. Tijdens het dramastukje deden de kinderen leuk mee en wisten daarna veel vragen te beantwoorden. Na een heerlijk verkoelende beker limonade en een lekker snoepje konden alle kinderen er weer tegen aan. In de avond hadden we goed weer, helaas aan het einde kwam er een kleine regenbui. Maar dat maakte voor enthousiasme niet uit. Toen de bui over was gewaaid werd er weer fanatiek door gevoetbald. Nadat gisteren de jongeren enthousiast naar huis waren gegaan waren ze er vandaag met nog meer aanwezig. 

Dank voor

•Het geweldige weer

•Het fanatieke team

•De mooie gespreken met elkaar

Bidden voor:

•Kracht en energie voor in de wijk

•Moed en wijsheid tijdens moeilijke situaties

•Dat er geen ongelukjes mogen ontstaan tijdens het voetballen en spelletjes spelen

Bedankt voor uw gebed!

For the King!