AIA Delft 2023 Dag 1

De eerste dag van de sportweek zit er op! Ondertussen zijn de teams vol in de voorbereiding voor dag 2 en in deze mail vind u de gebedspunten die ze willen meegeven voor deze dag en een impressie van de dag van gister. Dank voor uw gebed!

Voorhof
Hallo allemaal,

Vandaag was de 1e dag van AiA, en in Voorhof begon het al lekker met veel kinderen zowel s’middags als s’avonds. De moeders waren ook erg enthousiast over onze komst en deden zelfs mee met een potje voetbal. We hebben daarom veel dankpuntjes: mooi weer, grote opkomst van kinderen en moeders en veel gezelligheid. Een bidpuntje is dat er naast een algemene goeie sfeer op het plein ook onderling wat negativiteit is van de kinderen naar elkaar toe, dus dat is minder fijn en of er daarvoor gebid kan worden. Dit wat het weer voor vandaag, tot morgen!


Buitenhof
Vanuit de buitenhof staat er weer een vlog voor jullie klaar! Bekijk hem via deze link!


Tanthof
De eerste dag van de AiA-week is alweer voorbij, we zijn weer begonnen!
Vlak voordat we gingen bidden, waren er niet zo veel kinderen, maar gelukkig hadden veel kinderen ons toch weer gevonden. Op het hoogtepunt stonden we met ruim 60 mensen op het veld! En dat was super fijn, aangezien we vandaag ook de stormbaan hadden. Deze was een zeer groot succes. Verder konden de kinderen vandaag lekker voetballen, spelletjes spelen en knutselen. En in de pauze hadden we weer een dramastukje over Mono, Solo en To Gether, die aan het volleyballen waren. 

Dankpunten: 
Lekker weer
Veel kinderen
Leuk dramastukje 

Gebedspunten:
Droog weer
Voldoende energie
Voor mooie gesprekken
Gezondheid team

Wippolder
De dag van het groene kraaltje, waar het scheppingsverhaal centraal staat tijdens het knutselen en het dramastukje. Het was heerlijk weer en dus een goede start van de week. Er waren veel kinderen aanwezig en waren allemaal enthousiast om er weer  te zijn. Vandaag hadden we expeditie Robinson op het plein waar de kinderen gezellig aan mee deden.  Het dramastukje werd enthousiast ontvangen en de kinderen deden vrolijk mee.

In de avond waren we er voor de oudere kinderen. In het begin waren er vooral jongeren kinderen maar langzaam kwamen de oudere kinderen binnendruppelen. Ze waren erg enthousiast en had zin om er morgen weer bij te zijn. Maar vooral samen met nog meer vrienden te kunnen voetballen.

Dank voor:
•De gezelligheid op het plein en in de wijk.
•De vrijwilligers die de tijd nemen om aanwezig te zijn en te helpen
•Het heerlijke weer
•De vele enthousiaste kinderen

Bidden voor:
•Energie voor de teamleden
•Moed en wijsheid tijdens moeilijke situaties
•Mooie gesprekken die mogen ontstaan

Bedankt voor uw gebed!

For the King!