AIA Delft Dag 5

De sportweek zit er weer op. Vorige week mochten vier teams de vier verschillende wijken in om Gods liefde handen en voeten te geven. Bedankt dat jullie hebben meegebeden en meegeleefd! Dit is de laatste mail die jullie zullen ontvangen, omdat we jullie nog een update willen geven over de laatste dag. Maar ook om jullie te vragen mee te blijven bidden voor alle mensen die we mochten ontmoeten, we hopen en bidden dat God zichzelf aan hen laat zien, ook als wij hen niet meer ontmoeten.

Tanthof

De laatste dag is enorm snel voorbij gegaan. In de ochtend hebben we voor het laatst gezongen, in de bijbel gedoken, met elkaar erover gekletst en met z’n allen geluncht. Daarna zijn we naar het veld gegaan, waar de kinderen en jongeren weer lekker konden voetballen, spelletjes spelen en knutselen, zoals we de hele week hebben gedaan. Na de middag kwam het pannenkoekenfestijn. We hebben met alle kinderen, jongeren en ouders heerlijk pannenkoeken gegeten. Het was enorm gezellig en een goede afsluiting. Zelfs de regen die we aan het einde van de middag hadden mocht de pret niet drukken. En na het pannenkoekenfestijn hebben we nog met alle vrijwilligers een afsluiting gehad. Hier werd nog nagesproken, getafeltennist en spelletjes gedaan. 

Dankpunten:

Cas was er vandaag weer bij

De gezelligheid

De vrijwilligers en de pannenkoekenbakkers

Gebedspunten:

Dat de zaadjes die we hebben geplant mogen groeien

Dat alle vrijwilligers lekker mogen uitrusten

Volgend jaar weer zo’n groot succes

Wippolder

De dag van het laatste kraaltje met de kleur goud waar het koninkrijk van God centraal staat. Vandaag was de laatste dag van de week. Ook op deze laatste dag waren er weer genoeg activiteiten te doen. Met als laatste spel een geweldige bingo met hele leuke prijsje. Het drama stukje liep gelukkig dit jaar weer goed af en de kinderen hebben er ontzettend van genoten en goed mee gedaan!!Als afsluiting hadden weer een geweldig pannekoekenfestijn. Er kwamen super veel kinderen samen met hun ouders maar ook opa’s, oma’s en vriendjes en vriendinnetjes. Het was echt een mooi afsluiten met genoeg pannekoeken voor iedereen.  We mogen echt terug kijken op een geslaagde week, waar de kinderen nu al zin hebben in volgend jaar!!

Dank voor:

• Een geslaagde week met vele mooie momenten om op terug te kijken.

• Het geweldige weer wat het hebben mogen hebben.

• Alle hulp, tijd en Positieviteit van de vrijwilligers

Voorhof

Team voorhof neemt jullie mee in hun laatste dag via deze vlog. Veel kijkplezier!

Buitenhof

Ook team buitenhof heeft nog een laatste dagvlog.

Van de vlog van dag 4 werkte de link niet, daarom bij deze ook nog een keer de link van dag 4.

Bedankt voor uw gebed en tot in 2024!

For the King!