Aanmelden

Welkom op de aanmeldpagina voor Athletes in Action 2018 in Delft! Tof dat jij er over nadenkt om je zelf aan te melden als vrijwilliger!

We geven hieronder kort wat informatie over wat het betekent als je meedoet met Athletes in Action en verdere informatie over aanmelding en kosten.

 

Meedoen als vrijwilliger..

Betekent dat je meedraait in een team met enthousiaste Christenen die zich willen inzetten in wijken in Delft om kinderen een onvergetelijke week te geven en ze op een praktische manier in contact te brengen met Jezus. In de ochtenden wordt je geestelijk en praktisch voorbereid wat er die dag op je afkomt, en ’s middags wordt er daadwerkelijk gesport met kinderen (tot 12 jaar). Omdat sporten een hoop energie kost kun je ’s avonds mee-eten om weer wat energie op te doen om ’s avonds weer te kunnen sporten met jongeren (alleen op bepaalde locaties).

Athletes geeft je:

  • een toffe en opbouwende ervaring met mede-christenen waar je veel van leert
  • een sportieve week met enthousiaste kinderen waar je een band mee kunt opbouwen
  • de mogelijkheid om nieuwe vriendschappen aan te gaan, over kerkmuren en wijken in Delft heen
  • elke dag schone kleren om in te sporten =)
  • eten om de dag mee door te komen

We verwachten van jou..

Enthousiasme, passie en inzet om met elkaar een hele toffe en gezellige week neer te zetten voor kinderen en jongeren. Omdat we willen dat kinderen en jongeren goed worden behandeld, wij het goede voorbeeld moeten geven en ze willen laten zien wie Jezus is, willen we graag iedereen goed voorbereiden. Daarmee verwachten we dat je aanwezig bent op de voorbereidingsdag op zaterdag 14 juli van 13.00 uur tot 22.00 uur.

Aanmeldformulier

Hieronder vindt je de link naar aanmeldformulier van Athletes in Action 2018 in Delft.

Aanmeldformulier Athletes in Action Delft 2018

We zien je aanmelding graag tegemoet!